Höstlovet & lite till!

Nästan hela höstlovet spenderades i Hållnäs. I början av det var det väldigt lugnt. Gjorde typ ingenting. Berodde mestadels på att jag hade läxor som skulle göras (som ändå inte gjordes). Men på torsdagen drog jag på en halloweenfest som Linnéa & Sara ordnat. Var hur kul som helst. Kom massor av folk, många objudna, som vanligt! ;)

På fredagen drog jag hem till Alex i Gävle och hängde där med honom och sen kom också Linus, Rasmus och Kenny. Jag, Alex och Linus solade även solarium. Var första gången för mig, men det var jätteskönt, somnade nästan! Skulle egentligen dra hem på kvällen då jag skulle till Stockholm dagen efter. Men när klockan var tre kände jag att det inte var någon större idé, så jag blev kvar. Sov fyra timmar, då jag gick upp vid halv åtta för att ta 08.39-tåget hem för att duscha och göra mig iordning innan det bar iväg igen. 

Väl i Stockholm träffade jag David och vi gick omkring i stan, kollade in Joakim Bergs lya på Hantverkargatan, åt middag och drog sedan hem till honom där vi hade lite av en kentkväll. Mycket trevligt. Tröttheten kom dock emot mig efter lite vin, så kände mig lite sådär halvrolig. Men helgen var sammanfattningsvis mycket rolig och händelserik. 
 

Hittade en übermysig tröja som jag snodde av mami, hihi :)


Busted?!


Har dock inga fler bilder från halloweenfesten...

...fast snodde en bild på två häftiga gössar från festen! ;) Bästa utklädningen fan!
 

Myspys hos Alex!


Underbar solnedgång i underbara Stockholm...


Kommer lite randompics från efter höstlovet nu.


Hade en mysiskväll med Linnéa helgen efter höstlovet. Var grymt behövligt. Hade saknat den kvinnan nå enormt & hon gör en alltid på bättre humör, no matter what! <3

Gymnasiearbete... 

Brorsan ville ha lite halloween-makeup! Kan visa lite häftigare bilder sen som vi knäppte! :)


Fikamys, syjunta & it-supporting hos mormor!


Crazy cat!


Hur kommer det sig att alla vår djur är helt vrickade?! Haha...


Hade en tjejkväll hos Linnéa nu helgen som var. Så grymt härliga tjejer, Linnéa & Sara, thank you for that! Smidde även planer inför nästa helg. Kommer bli såååå grymt! Älskar livet för tillfället <3

Har börjat bli riktigt kallt nu asså! Så snart kommer väl snön... 

Puss så länge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0