Stockholm & Ulrik Munther med Linnéa

Rubriken säger ju egentligen sig självt. Drog till Stockholm vid tolvtiden, gick runt lite när vi kom fram och åt sedan i Kulturhuset. Det var mycket god mat där kan jag säga. Jag åt Ceasarsallad & Linnéa kyckling-quesadilla, awesome! Sen drog vi iväg till grönan. Klockan var då halv fem och konserten började åtta vilket gjorde att vi fick vänta bra länge, jooobbiigt! Sen dog min mobil precis i början av konserten, det kändes lite surt, men jag hann knäppa några bilder i alla fall. 

 
Hemresan blev som vanligt stressig då vi ville hinna med sista bussen hem från Tierp sen, så ända från sergelstorg till den rätta centralsstationsperrongen sprang jag & Linnéa på ca 7-8 minuter, jesus christ! Det var denna månadens träning, lol... Men vi hann med allt som skulle hinnas med och kom till slut hem till sköna sängen!
 
Puss & hej!

Waterdrops & flowers


Shoo bre jao, härlig morgon!

Vaknar halv två, tänker: Oj, j*vlar vad klockan var mycket! Lyssnar, hör: regn. Great. Jag har nämligen FF i ett antal dagar just nu och mamma sa klart och tydligt till mig: Börjar det regna så måste du ta in hängmattan & dynorna och blablabla. Jag springer ner och inser att det har regnat ett tag då allt är helt dyngsurt. Jag springer ut i bara klänningen och lägger in allt i hallen, hämtar luftfuktighetssugarapparaten (wtf?) och springer ut igen & dansar i glatta livet. Dyngsurt, mums! 

Det var min.. härliga.. morgon.. eheh.. yeah! Fast det var ju kul å dansa i sisådär 3 minuter, haha........

Nu ska jag duscha, städa, dansa med dammsugaren & dunka musik som den duktiga + galna + rockiga (=akta. er. NU.) flicka jag är! 



Ps. Ibland fattar jag ingenting. Jag kan hålla på med en mobil, gaffel, penna eller typ vad som helst. Sitter där och pillar på den eller något. Men mitt i allt pillande så börjar jag fumla med den på något sätt och håller typ på att tappa den. Efteråt så tänker jag bara: Hur gick det där till? Hur blev det sådär? Jag gjorde väl knappt någonting? Lever mina fingrar ett eget liv och bestämmer över sig själva då och då, när de får lust?! Galet. Ds. 

Ps2. *byter samtalsämne*
Ibland känns det som att man inte förändras ett skit, att jag till exempel har sett likadan ut senaste halvåret. Men GUD, jag kände knappt igen mig själv när jag såg mig själv med nyfärgat rött hår (överdriver, hej). Helt crazy maaan, vadå urblekt nu liksom?! NEJ MEN SERIÖST, KOLLA BARA!!! ↓↓↓↓


Röttröttrött, eller vad man nu ska kalla det. 
Det fick bli en matbild bara för att mat är GOTT! MUMS GE MIG!


Inte röttröttrött, men lika glá é jag för det, men gladast é nog räven (som fått tillbaka sin färg.. uhm, ja.. precis.)! Tututuututuruututuu dodidodidaaa tututuututuruututuu dodidodidaaa *sjunger på den där sången, ni vet...*

Ds2.


SLUT (uttala på svenska är ni snälla, vill er inget illa, tihi puss)


FRUKOST TIIIIIIME! ♥
(vadå "har inte bloggat på ett tag och skriver därför skitmycket"?!??!)



STOCKHOLM & ULRIK MUNTHER IMORN MED LINNÉA! ♥

& HAR JAG SAGT ATT JAG SKA PÅ LADY GAGA? NÄPP! MEN DET SKA JAG! WOOPWOOP, AWSOME! TACK AMANDA, DU ÄR BÄST! & JA, DET ÄR VÄRT ATT CAPSA!!!!! *spårar* ♥

hejdå!

2012-06-25 - 2012-07-06 Jobbajobbajooobbaa!

Har jobbat på dagis i 2 veckor nu. Ansökte om sommarjobb hos kommunen i våras nämligen. Det var jättekul och mysigt, trots huvudvärken man fick ibland. Fick lite separationsångest sista dagen dock. Alla var så trevliga där och det kändes som att man precis kommit in i jobbet och lärt sig alla rutiner, etc. Dessutom ägde jag på att tvätta, sandpappra, olja in & måla hästar, mohaha! ;) Men nu är det slut och det ska bli SKÖNT att bara kunna slappa en massa!  


2012-06-22 Midsommar & A's födelsedag

På midsommar var jag, Linnéa & Amanda bjudna till Amandas sommarhus i Öregrund. Det var mycket mysigt vill jag lova. Har inte varit så mycket i Öregrund heller så det var kul att kolla in miljön (& alla fulla människor som gjorde lite oväntade saker, lol). Vi åt & hade det mysigt, Amanda badade & vi kollade på, sen gick vi mest runt & pratade. Awesome med stort A! I present fick hon ett par ljusblå fjäderörhängen och två matchande nagellack i ljusblått & silver, av mig & Linnea. Hihi. & nu till bilderna!




SWAG MAN!



Puss på er tjejor! Ni är bäst! ♥♥♥

2012-06-21 Uppsala med mina coolingar

Denna dag blev det shopping i Uppsala med Linnéa & Olle, woopwoop! Då Amanda fyllde år dagen efter så ville vi köpa någon liten fin present till henne, sen var vi nog lite shoppingsugna också.. Blev en del saker för min del i alla fall. Ett par shorts, en topp, två st. earcuffs, en ring, en jacka och ja... mat & present till Amanda. Awesome! 





Godaste kycklingsalladen jag någonsin ätit & jag skojar inte! Cupido in my ♥





2012-06-16 Valbo köpcentrum

Idag drog la familia & jag till stan för att shoppa lite åså.. också för att vi bara ville komma iväg lite hemifrån. Det kan vara så skönt ibland. Jag köpte bara promakers & massamassa godis, men det dög väl för mig! 


Hade tråkigt inne på jysk, så varför inte knäppa lite egopics? Lol.


Kisspaus mitt ute i ingenstans, så då passade jag på att knäppa några kort (här är en av dem).



2012-06-05 Studentfirande

Min kära Linnea tog idag studenten, grattis till henne! ♥














2012-05-19 En kväll vid plommonkörsbärsträdet






2012-05-18 Nature



















2012-05-17 @Linnéas place

Denna dag fyllde Olle år, så vi firade honom lite hos Linnéa och bara var. På kvällen sprang jag och Linnéa ut för att fotografera dimman. Vi var även inne på chatroulette, så då sminkade jag och Linnéa varandra lite för att se lite knäppa ut, haha. Well, that's it. 















2012-05-12 Fågelsundet med Linnéa!





















Mysigt var det må jag säga. Älskar solnedgångar med mysigt sällskap (kameran & Linnea)! ♥

Tar igen! GO ELIN!

Nu har jag tänkt ta igen lite eftersom jag inte bloggat ordentligt på jättelääänge! 
Blir nog bara bilder då jag inte orkar skriva så mycket, men det hoppas jag ni gillar! 
Kommer nog i lite olika inlägg då jag lägger upp vissa från datorn och vissa från min iphone.


RSS 2.0