Life is good!

Kommer in, dyngsur från regnet. Byter om och sätter på mig varma mjukiskläder. Värmer varm choklad för att värma mig. Sätter på Pretty Little Liars som invigning av påsklovet...


...Life is good!


"Important lessons learnt from Facebook"

Haha älskar "Your husband does not look like Justin Bieber"! Haha klockren brud asså!


True shit!

Hahaha sådär gjorde jag alltid när jag var mindre!! (nu spelar jag aldrig så det är därför jag inte gör det nu..)

Ja, jag skaaa sova... snart...


I-landsproblem

Haha, jag hatar det där uttrycket egentligen, men bara för att reta mig själv så får det vara rubriken.

Okej. Så här är det: Jag måste bara berätta hur otroligt svårt jag har för att bedöma bilder på mig själv. Om jag någon gång bestämmer mig för att lägga upp en bild på mig själv kan det ta flera dagar innan jag bestämt mig för vilken jag ska ta. Det är helt sjukt, men så är det. Jag kan titta på en bild och ba: ja den där var väl bra & sen i nästa sekund: näää, kanske inte. Och så håller jag på så i evigheternas evighet med typ 10 olika bilder! Totaldrygt!

Däääärför gjorde jag ett collage nu å tog bara några bilder! Eller okej, kanske inte bara bara, men nästan så!

Haha, godnatt på er!
(Detta är ett tecken på att jag är trött, jag babblar på som bara den med en massa skitsnack och kan knappt sluta merä! Jäkla jobbigt dedär!)

Jaja godnaaatt! Igen....... Hehe.

Fyfan så ovärt inlägg egentligen, men jag har tråkiiiigt och är för trött för att släppa ner axeln så att jag kan ligga ner.
Haha fyfan va ja är dålig på att komma i säng i skaplig tid..

Jajaa.. Gonaaaatt!Elins tröttishumor nr.2


Elins tröttishumor!


Sjuklingen talar

Fortfarande sjuk och avundas alla de som kunnat vara ute och bara njutit av den härliga vårvärmen i helgen. Mår lite bättre nu i alla fall och ska försöka ta mig till skolan imorgon. Jobbigt jobbigt, men jag måste på grund av övning inför gruppredovisningar och för att vi har ett prov.

Nu ska jag sussilura!
& ni har väl inte glömt att ställa fram klockan? ;)

Godnatt på er!Lekte lite med min magiceye-app ba!


Min gosiga kissemiss


Sunny day became gray

Vaknade av halsont och huvudvärk imorse, men intalade mig snabbt att jag skulle ta mig iväg på studiebesöket vi skulle ha på förmiddagen ändå.

Efter studiebesöket kände jag mig dock än sämre. Jag kände mig febrig och allmänt hängig så jag tog tåget hem lite senare. Den fina varma dagen var inte alls så ljuv och skön som jag gärna hade velat att den skulle vara.

Men men.. nu ska jag kurera mig här hemma och titta på pretty little liars imorgon som jag faktiskt började att kolla på IDAG! Bättre sent än aldrig, hehe! & så passar det ju så bra nu när man inte har något bättre för sig än att bara vila!

Kram på er allihopa!

 

 


Solig update!

Har gått lite trögt på sistone med att blogga, men anledningen är helt enkelt att jag inte hinner göra det varje dag. Så det kanske blir lite hackigt, men jag hoppas ni förstår och accepterar det, höhö. 

Idag kom jag till exempel hem klockan sex. Har haft idrott i princip hela dagen (08.55 - 16.00) förutom att vi hade en timme historia emellan allting.


På förmiddagen hade vi "matteidrott", acrosport, som är en slags akrobatik med (oftast) symmetriska "ställningar". It was very fun! På historian kollade vi på film, Man to Man hette den och den var väldigt bra och tänkvärd då den handlade om rasbiologins historia. Definitivt värd att se! 
På idrotten som vi hade efter historian spelade vi innebandy med några andra ettor i Allianshallen, vilket faktiskt var ganska kul när vi väl hade kört igång!

Nu sitter jag och lyssnar på musik från min braiga spotifylista... (<--- klicka på länken om du vill lyssna)


...och ska snart kolla på det nya vampire diaries-avsnittet!
& shiiiit vad härligt med sol och varmt väder idag! Det kändes verkligen som vår då man kunde sitta ute utan jacka! Wihooooo! 


Hare gött! 


Fredagsmys med mamma & Peter

Musik, tända ljus och någon slags grekiskinfluerad pizza till middag. Var nyss ute med hunden & nu har vi myst ner oss i soffan.
Ha en trevlig fredag allihopa!


Hur ser ditt drömsamhälle ut?

Jag trodde vi strävade efter ett modernt samhälle där vi ser varandra som jämlikar och där vi respekterar varandra.. men jag blir lika frustrerad varje gång jag ser något som bevisar motsatsen.
Fick idag hem ett idiotiskt politisk propaganda om hur man vill avskaffa mångfalden i samhället som bara är en belastning och som kommer förvandla samhället till ett galet, kriminellt samhälle. Att hela Sverige kommer bli ett stort rosengård/rinkeby om vi inte stoppar detta.

Jag skulle nog föredra att säga: sluta att se dem som något främmande och välkomna alla in i samhället istället! Om vi bara ignorerar dem och inte ger dem möjlighet att få jobb så är det ju inte så konstigt att de inte har pengar och därför hamnar i kriminella kretsar.
Det är vi som måste se till att de inte känner sig utanför, det är vi som måste agera - på rätt sätt! Inte dem, de kan inte känna sig välkomna om inte vi ger dem den möjligheten. Det är vi som gör invandringen och det mångkulturella samhället till ett problem, till något negativt, inte dem. Och att det är de som utför alla kriminella handlingar är rent utsagt bullshit. Som att det inte finns kriminella svenskar liksom.
Nej, så länge det finns sådana här tankar i samhället i denna mängd som det är idag, så kan Sverige aldrig var ett så modernt samhälle som vi strävar efter, då dessa tankar sträcker sig långt bak i tiden, de tillhör inte vår tid... och åtminstone jag kommer aldrig kunna vara riktigt stolt över vårt land så länge sådant här fortfarande förekommer på detta smutskastande sätt. Nej usch & fy & blä!

 

 


Sommarkänslor


Nedräkning till saker man kan längta efter!

  • Påsklov - 19 dagar

  • Min födelsedag - 35 dagar

  • Sista april - 49 dagar

  • LMFAO - 55 dagar

  • Kristi himmelsfärdsledighet - 66 dagar

  • Nationaldagsledighet - 85 dagar

  • Sommarlov - 88 dagar

  • Midsommar - 104 dagar

  • Kent - 138 dagar

  • Julafton - 287 dagar


Haha, älskar min app Days Until! ♥
Utsikten från balkongen en kväll som denna.


Isen håller på att smälta, wiho! ♥

Tiden går fort när man... har mycket att göra! Hehe

Shit vilket härligt väder det var idag, riktig vårsol & allt! Mmm, hur härligt som helst... nu vill jag bara att det ska bli påsklov så att det sen kan bli sommarlov! Hihi, det känns så bra att jag snart gått klart 1:an! Så jäkla snabbt det har gått hitills! Woho!

& om 1 månad och 4 dagar så fyller jag & Annis år, hihi!
Sen är det bara 1 år kvar av vår barn-& ungdom, läääskigt men ack så härligt! ♥

Glassigt!Smakade äntligen den här godingen i helgen! Ville återuppliva lite gamla minnen från när jag var liten. Minns nämligen att det fanns en liknande då som jag bland annat åt på Kanarieöarna och som jag riktigt avgudade!

Dock smakade kulorna inte så mycket och jag råkade läsa på innehållsförteckningen att den innehåller fenylalanin, vilket kan vara skadligt i för stora mängder, så jag blev lite.. hm, ja, jag kände lite avsmak för glassen sen helt enkelt. Fy, jag borde inte bry mig så mycket om sådant där, men jag kan verkligen inte låta bli att bli lite smått äcklad av alla tillsatser som finns i princip allting.Jag blev lite smått förvånad när jag upptäckte att det inte är samma märke på shots-glassen som förut! Där ser man!

Stockholmshelg

Hej och hallå!

Har inte kunnat blogga så mycket nu i helgen då jag är i Stockholm hos Allan, min barndomskompis. Har haft det awesome i alla fall och idag tog vi faktiskt tag i våra inte så jättefläskiga men ganska så okonditionerade magar och gick ut och sprang några kilometer eller så. Vi höll på i ca 40 minuter, mestadels bestående av intervallträning, så nöjd är jag!

Hoppas ni har haft och har en bra helg!
Puss hej!

Såå rätt!
Helt värdig vinnare enligt mig, är jätteglad över att hon ska få representera Sverige i Eurovision!Blev dock överraskad över att Lisa Miskovsky kom näst sist! Det var ju en av de bästa låtarna enligt mig... konstigt värre!Meldofestivalen enligt mig


Jag tänkte bara berätta upplägget på det här först, så ni slipper undra. Först har jag skrivit en deltävling och de riktiga resultaten, sen efter det har jag skrivit vilka jag tyckt skulle gått vidare och så...

I slutet är det även lite allmäna tankar om melodifestivalen och lite frågor till er som ni gärna får besvara genom att slänga in en liten kommentar! :) 


Så här slutade deltävling 1 av Melodifestivalen 2012:

Final: Loreen
Final: Dead by April
Andra chansen: Sean Banan
Andra chansen: Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
5. Afro-Dite
6. Marie Serneholt
7. Abalone Dots
8. The Moniker


Så här tycker jag att det skulle gått:

Final: Loreen
Final: Dead by April
Andra chansen: The Moniker
Andra chansen: Sean Banan
5. Abalone Dots
6. Marie Serneholt
7. Thorsten Flinck & Revoloutionsorkestern
8. Afro-Dite

Så här slutade deltävling 2 av Melodifestivalen 2012:

Final: Ulrik Munther – "Soldiers"
Final: David Lindgren – "Shout It Out"
Andra chansen: Top Cats – "Baby Doll"
Andra chansen: Timoteij – "Stormande hav"
5. Thomas Di Leva – "Ge aldrig upp"
6. Sonja Aldén – "I din himmel"
7. Andreas Lundstedt – "Aldrig aldrig"
8. Mimi Oh – "Det går för långsamt"


Så här tycker jag att det skulle gått:

Final: Ulrik Munther
Final: David Lindgren
Andra chansen: Thomas Di Leva
Andra chansen: Andreas Lundstedt
5. Top Cats
6. Timoteij
7. Sonja Aldén
8. Mimi Oh
Så här slutade deltävling 3 av Melodifestivalen 2012:

Final: Björn Ranelid feat. Sara Li – "Mirakel"
Final: Molly Sandén – "Why Am I Crying"
Andra chansen: Youngblood – "Youngblood"
Andra chansen: Andreas Johnson – "Lovelight"
5. Mattias Andréasson – "Förlåt mig"
6. Love Generation – "Just a Little Bit"
7. Carolina Wallin Pérez – "Sanningen"
8. Maria BenHajji – "I mina drömmar"


Så här tycker jag att det skulle gått:

Final: Carolina Wallin Pérez
Final: Molly Sandén
Andra chansen: Mattias Andréasson
Andra chansen: Andreas Johnson
5. Love Generation
6. Maria BenHajji
7. Youngblood
8. Björn Ranelid feat. Sara Li

Så här slutade deltävling 4 av Melodifestivalen 2012:

Final: Lisa Miskovsky – "Why Start a Fire"
Final: Danny Saucedo – "Amazing"
Andra chansen: Lotta Engberg och Christer– "Don't Let Me Down"
Andra chansen: Dynazty – "Land of Broken Dreams"
5. Charlotte Perrelli – "The Girl"
6. Axel Algmark – "Kyss mig"
7. Hanna Lindblad – "Goosebumps"
8. OPA! – "Allting blir bra igen"


Så här tycker jag att det skulle gått:

Final: Liza Miskovsky
Final: Axel Algmark
Andra chansen: Hanna Lindblad
Andra chansen: Danny Saucedo 
5. OPA!
6. Lotta Engberg och Christer Sjögren
7. Dynazty
8. Charlotte PerelliDen som ska vinna i finalen enligt mig: Antingen Loreen eller Liza Miskovsky.

Om det inte blir någon av dem: Molly Sandén, Ulrik Munther, David Lindgren eller Danny Saucedo.

Absolut inte: Björn Ranelid, Top Cats eller Thorsten Flinck.Vissa saker är det ju inte så stor skillnad på i mina och folkets bedömningar, medan vissa saker skiljer sig mera. Men att framför allt att de som gått vidare till final inte skiljer sig så mycket från mina egna åsikter är bara bra tycker jag! Jag tycker faktiskt att det har varit ett relativt bra melodifestival-år i år, för en gångs skull! Det enda som jag tycker är riktigt dåligt är att Carolina Von Pérez inte gick vidare. Möjligen också att Axel Algmark inte gick vidare, han var så skön och man blev riktigt glad och sprallig av låten. Plus att den var riktigt bra i sig också, med sina små influenser från Håkan Hellström! 

Sen kan jag tycka det är lite fjantigt med melodifestivalen ibland då många artister liksom blir "melodifestierade" (eget uttryck)... Nej men Dead by April till exempel, de känns mycket mesigare nu bara för att de är med i melodifestivalen. Jag tror att, om de hade gjort den där låten på sitt egna vis hade den troligen varit mer rockig och inte så mesig och lugn i refrängerna. De vill liksom att den ska bli liiiite mer schlager-aktig så att den ska nå ut till fler människor. Det tycker jag är fel. Man ska köra på sitt vis och därmed basta!

Och det här med att upprepa saker sjuttioelva gånger är något som melodifestivallåtar är väl kända för. Det kan jag tycka är riktigt irriterande. Visst, man vill som låtskrivare att låten ska sätta sig på hjärnan snabbt, men jag tycker ändå att; om det är en bra låt så hör man det och då behövs inte de där knepen. Det är bara irriterande!

Nå, det var allt för mig!Hur tycker ni att det skulle blivit? Vem vill ni ska vinna?

& snart får vi också veta vem den riktiga vinnaren är! Ska ni titta på lördag?

Rise Against

Kom på att jag inte berättat om hur konserten var. Den var super! Hm, ja.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Lyssna på dem?! Haha, nej men vad vill ni veta? 

Det var svettigt och törstigt, men hur bra som helst. Förbanden var dock lååånga och inte lika bra som R.A. så det blev lite väntande och man blev trött i benen, etc. Men när R.A. kom så glömde jag bort allt det där (möjligen inte att jag var törstig och torr i halsen) och rockade loss! 

Kom hem fem över två och vi somnade inte förrän halv tre-tjugo i tre, så det blev bara 3,5h sömn. Det är inte något att rekommendera kan jag meddela. Igår sov jag i alla fall ut, 10h sömn, woho! Det har inte hänt på läääänge kan jag säga!
Det var lite kul, jag sökte på ett av förbanden, architects heter dem, och det betyder ju typ arkitektur eller något liknande också, så efter några bandbilder kom det upp en massa hus och de var hur coola som helst! Tänkte ifall ni är intresserade av så'nt, haha..Frostbilder från i Söndags


Att dela in människor utifrån åldern

Jag tycker att det är fel att många vuxna klandrar oss ungdomar för att vi använder ett ovårdat språk och att vi har en dålig attityd. Visst, vissa kanske har det men inte alla och det finns vuxna som är minst lika jävliga. Idag fick jag också ett riktigt praktexempel på detta. 

Jag stod nämligen och genomled en ytterst jobbig konversation på tåget idag som en man i 45-årsåldern hade och jag blev minst sagt lite irriterad. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det. Han var så oerhört ohyfsad på alla sätt och vis. Dålig attityd, skrytsam och använde ett sådant riktigt dåligt språk som gjorde mig minst sagt förvånad. Inte ens jag använder uttryck som "cp-hundar", och det gör mig grymt irriterad då jag inte tycker att man uttrycker sig så. Det är väldigt omoget tycker jag. Att han dessutom hade ett så litet ordförråd att han använde "fan" och "skit" eller dylikt och pratade om människor som "alla jävlar" gör inte saken bättre. Det låter helt enkelt inte bra

Om inte det vore nog så nedvärderade han personen på andra sidan luren ständigt + alla andra som han pratade om. Han betedde sig ungefär som om han vore tre år gammal, och det gör mig lite orolig då han är ganska mycket äldre än så. Det känns liksom inte bra när man ser personer som levt ungefär halva sitt liv och ändå beter sig värre än vad man själv någonsin skulle göra. 

Nej det där med att endast ungdomar är ohyfsade och dana har jag från och med nu lagt till i min lista över saker som rent utav är bullshit. Några måste vi ju isåfall få det ifrån också, eller är jag helt ute och cyklar?!

Byta namn?

Halli hallå!

Sitter på engelskan utan lärare. Jag, Elin, Rapha, Kim
& Michelle sitter och försöker komma på smeknamn till mig och Elin bara för att båda ska slippa vända sig om så fort någon ropar Elin. Det går ju... bra.

Vi funderar på om jag ska bli kallad Ninni eller Nilla och Elin för Elli eller något sådant. Guud, det är jättesvårt!

Hjälp oss?


Taggataggatagga!

Gjorde mig en toast och lite oboy nu när jag kom hem och är nu redo för lite gossip girl! Sen ska jag taaaaaggga inför Rise Against Som är imorgon, love my life for the moment!

 


Helgens stohej

Hallå hallå!

Det blir ett snabbinlägg för mig här, ska hoppa i säng nu!

Det har varit en kanonhelg hemma hos Olle i helgen. Linnea var också där och vi har varit riktigt... ja, som vi brukar vara..(svårt att sätta ord på det).

Vi har ätit en massa (smakat chili för första gången = STARKT!!), pratat, flummat, kollat melodifestivalen, kollat skräckfilmer, shoppat... Woho, har äntligen köpt en vårjacka och är riktigt nöjd också! Glad tjej! Ja, ungefär så...

& idag när jag åkte hem var det huuur fint som helst ute. Frost säger jag bara & jag tror ni förstår då. Så... så fort jag kom hem sprang jag ut med kameran i högsta hugg!

På kvällen har jag kollat på gossip girl, äkta människor och ätit go'kyckling!

Nu ska jag sova!
Puss hej.

(Frostbilder kommer inom kort.. så länge kan ni ju kolla på maten och de två puddingarna (mig och Linnea, inte chokladpuddingen, hehe). Kan också säga att det inte är den nya jackan på egobilden, det är Olles som jag fick låna. Blev lite kär i den ja! )

Hejsvejs!


Livet. Mitt liv. Allas liv.

First aid kit är på i högtalarna, Olle fixar chokladpudding, Linnea dansar runt och lallar med i musiken och jag sitter och tittar ut över höghusen som breder ut sig utanför fönstret. Det har varit mörkt ett tag nu och det lyser i många av de alla fönstrena. Det är riktigt mysigt att vara här igen, med mina små busungar. Det var alldeles för längesen vi träffades sist. Det är lustigt hur man trivs så bra med vissa människor. Även fast att man är så olika varandra och kanske inte alltid har samma värderingar, etc. Man älskar dem ändå. 

Det går en människa nere på gatan. Jag undrar var den är på väg någonstans. Kanske på väg till en fest, till sin mormor eller på väg hem efter att ha bråkat med sin partner. Det är galet hur många människor som finns, med olika känslor, olika åsikter, helt olika. Innanför varje hus så lever någon ett kanske helt annorlunda liv. Jag tycker det är häftigt. 

Nej nu hinner jag inte fundera så mycket mer för nu kommer Olle med chokladpuddingen. Hoppas ni alla har en underbar kväll allihopa. 

Kram på er! 

Duktigt duktigt Elin!

Hallojsan!

Kommer inte skriva så långt nu, klockan är mycket och jag är astrött. Har hft en väldigt bra dag idag i alla fall, kanske inte asrolig, men jag är nöjd över mig själv.

- Vaknade nöjd, då jag för första gången på säkert någon/några månader sov mer än 9 timmar!

- Åkte till skolan, hann preciiiis med tåget tack vare lokföraren. Tack till dig! (tåget skulle egentligen precis åka)

- Hade två lektioner, slutade.

- Hade kurssamtal med sex stycken av mina lärare. Mina omdömen är jag mycket nöjd med! Happyhappy!

- Åkte in till city med Clara, åt glass och njöt av vårdagen. Stressar sedan till tåget och hinner precis med det (nååågon snubbe är på vår sida idag!)

- När jag kommer hem tar jag mig en apelsin och lite vatten, sen går jag ner till elljusspåret och tar en 2,5 km-runda där på den lagomt snöiga och isiga marken. Men tro det eller ej, det gick, och jag sprang oerhört bra med tanke på när jag joggade sist! Creds till mig som tvingade mig ut!

- Gick och hälsade på mormor på hemvägen.

- Lagade mat, mumma mumma med spaghetti och baconröra!

- Satt vid datorn och roade mig + pluggade.

- Skriver detta och planerar på att gå till sängs.


Det var min stolt-över-mig-själv-dag det! Hoppas ni också haft en bra dag!

Puss!RSS 2.0