Snygga kläder bara!

 

 

Såå snygga! Ge mig! ♥

 

 

 


Elins 5 plus & minus


+ Folk som visar att de bryr sig om en och som alltid stöttar.

+ Att äta riktigt god mat kan verkligen göra ens dag! Älskart!

+ Tycker det är jättehäftigt och modigt med folk som vågar gå emot strömmen och bryta de idiotiska normerna vi har i samhället. En tjej som verkligen är sådan är Lady Dahmer, hur cool som helst!

+ Att lyssna på musik som passar ens humör. Älskar att lyssna på Rise Against, annan rock och svängig pop när jag är glad och busig (ibland arg på de två förstnämnda genrerna) och mysig lugn musik när jag är trött, ledsen eller hopplöst kär. Helt galet vad musik kan påverka och det är därför jag älskar musik så mycket. Jag älskar att känna saker, för då börjar i alla fall jag att tänka mer och blir även mer kreativ. Sen är det ju bra himla mysigt i sig också, och det kan ge såå mycket energi!

+ Att det är vår nu! Klockan är 21.25 och det är cirka 8 grader utomhus! Det är helt otroligt! Och solen idag, gud vad härligt det var att bara vara ute och njuta av den och vädret i övrigt...


- När täcket knorvlat sig i påslakanet och man är för trött för att fixa till det, men att man sedn måste gör det ändå för att kunna sova.

- Folk som inte kan argumentera för varför de tycker vissa saker. Det kan vara så otroligt irriterande om man diskuterar och inte håller med om saken och vill veta anledningen till åsikten och att den då bara kommer med något som "Jag bara tycker det", etc. Jobbigt jobbigt.

- När man bestämt att man ska göra något med någon och går och ser fram emot det jättemycket och sen är det något som gör att det inte går och man måste skita i allting. Hur besviken blir man inte då? Typ att man ska åka till stan eller vad som helst..

- Att stressa är jättejobbigt tycker jag, ändå gör jag det i princip varje skoldag när jag ska till tåget och så. Det fungerar liksom inte att jag går upp tidigare för att jag ska hinna bättre. Antingen ligger jag och snoozar extra länge då eller så segar jag bara mera för att jag vet att jag har mer tid. Det är skiiitjobbigt tycker jag.

- När man säger att man ska gå och sova i tid och så blir det ändå inte så... hehe, jag är bäst på det! Brukar oftast sluta med att jag sover 5-6 timmar på vardagar, woho!! Nej, det är inte så jättekul. Men jag kan nog faktiskt lyckas idag för jag ligger i sängen nu och har sagt godnatt till alla jag smsat/chattat med, borstat tänderna, etc... nu ska jag bara skriva klart det här och sen hoppas jag att jag kan sova också!


Såååå... Gonatt, sov gott!

Ps. Var det roligt det här med 5 hissar och 5 dissar? Vore kul att få lite respons på det så jag vet om det är något jag ska fortsätta med!

Puss hej!


Friskluft gör gott för sinnet!

Ibland tycker jag det är så skönt att bara gå ut på gården eller balkongen och bara andas. Jag blir så lugn och jag njuter verkligen av att bara stå där och titta ut på miljön runt omkring mig. Att bara stå och fundera. En lugn stund för sig själv då man bara kan slappna av. Att bara vara ensam för en stund.

Jag vet inte, men det skapas en otroligt skön känsla inombords för mig som inte riktigt går att beskriva, man måste nästan uppleva och känna den själv för att kunna förstå.

 

 

 


Telefonpiraterna

En klasskompis visade mig det här youtubeklippet med Telefonpiraterna som de så vackert kallar sig & ja, jag kan inte säga annat än att det är hur roligt som helst! Det tycker i alla fall jag som är lättroad!

Då jag är inne på min ipad kan jag inte lägga in klippet på min sida men det är bara att skriva in adressen som är här nedan! Ska fixa till det sen om jag kommer ihåg!

http://www.youtube.com/watch?v=GUViNG566io&feature=youtube_gdata_player">http://www.youtube.com/watch?v=GUViNG566io&feature=youtube_gdata_player

Se & njut, haha! :)


Lugn & superglad!

Hej på er!

Den här veckan har både börjat och kommer att bli sååå bra! Jag älskar vårt schema för den här veckan, en massa specialgrejer som gör att vi både börjar senare och slutar tidigare, och imorgon, imorgon är jag LEDIG! Det känns helt underbart och dessutom har vi fortfarande knappt några läxor, och de vi faktiskt har ligger jag bra till med. Åååh det är så skönt att slippa oroa sig över läxor och bara slappna av såhär i början efter lovet!

Det vi skulle göra för att få vara lediga imorgon var en historialäxa och den har jag precis gjort färdigt. När jag ändå var i farten tog jag fram matteinlämningsuppgiften och gjorde lite på den. Det känns så bra att jag snart är klar för den ska in om två veckor.

& om exakt en vecka nu så är det Rise Against-konserten & då får jag äntligen vara med min älskade Linnea igen! Hur nice är inte det?!?!?

Imorgon blir det att dra ner till Uppsala å bara chilla!

Shiit, jag är på hur bra humör som helst just nu!

Hihi, puss & godnatt på er! <3

 

 

 

 

 

 


Jag liknar Hanna Ardéhn?

Är det någon av er som kollar på svt-serien 30 grader i februari? Jag har endast sett ett avsnitt men det verkade faktiskt ganska roligt. Någon som tittar på det är mamma och även min faster visade det sig.

Under lovet när jag var hemma hos mamma berättade hon om serien och påpekade att den var riktigt bra, hon sade även att det fanns en karaktär i den som liknade mig väldigt mycket, både till sättet, att hon var väldigt omtänksam och brydde sig om sin mamma väldigt mycket, men även till utseendet. När det sedan blev måndag och klockan blev nio valde jag att kolla på den med henne och resten av mamma-familjen. När jag såg karaktären var jag lite skeptisk, hur kunde hon tänka på mig när hon såg henne?

Jag tänkte inte så mycket mer på det och levde vidare som vanligt. När lördagen kom åkte jag, pappa och Ralle ner till Stockholmssläkten. Vi åt och hade det trevligt och plötsligt började vi prata om program som går på tvn just nu. Min faster frågar om vi sett 30 grader i februari och jag tror att alla skakade på huvudet, förutom jag som sa att jag hade sett ett avsnitt bara. Sedan säger hon det, hon med, att jag är lik en av skådespelarna i serien. Jag tror knappt mina öron, en till som tycker det?!? Jag blev helt enkelt jätteförvånad, inte glad eller sur eller någonting så'nt, bara förvånad. Jag har aldrig blivit jämförd med någon skådespelare någon gång och på ett sätt tycker jag att det är bra, men att nu två stycken som knappast hade diskuterat detta med varandra sa samma sak om mig och den karaktären, det trodde jag aldrig.

Idag när serien gick på tvn och pappa zappade förbi den mindes han att de hade nämnt det där så han väntar för att se om han kan gissa vem det är. Tror ni inte att han ser det på en gång när hon kommer in i bild?

Haha, tycker det är lite kul ja. Jag tycker inte vi är lika. Kanske liiite om man tänker på när jag hade kortare hår, men de pratar om att det är vissa drag i ansiktet som gör det å, och det förstår jag då rakt inte!

Jaja, det var ju trevligt att få höra detta, det är ju inte direkt som att jag blir jämförd med en häxa om man säger så!

Vad tycker ni? Är jag verkligen lik henne? Kan vara svårt att döma genom bilderna på google eller den som jag lägger upp här längre ner, men jaja, ni får väl kolla på serien annars om ni är intresserade! ;)

Puss hej!

 

 


Glad tjej!

Yesyesyes!! Äntligen fungerar bloggappen på ipaden för mig! Woho! :D

Nu ni, nu ska jag spamma med inlägg! Haha, nej men nästan kanske!

Kan ju passa på att säga att det var första dagen i skolan idag efter sportlovet. Jobbigt, och jag är så galen på de som har det nu! Jag vet att jag också haft det, men det är liksom pain att se alla lov-statusar på facebook när man själv går i skolan. Jaja, om typ en månad är det påskislov, wuhu! & för en gångs skull så har jag inte så mycket till läxor än. Okej, jag ska inte vara så naiv och tro att det kommer fortsätta så, det är ju trots allt första dagen... Fast jag hade faktiskt ett muntligt tal i svenskan idag, läääskigt, men det gick i alla fall!

Nu blir det gossip girl för mig, tjohej!


Stockholmslördag

Åkte till Stockholm idag och firade min kusin och farfar. Självklart passade jag på att fotografera lite!







































Ah, orkar inte lägga upp något mer nu. Är skiiiiittrött & ska sova. 
& jag veeeet att jag sa att jag skulle blogga en del på lovet, men jag har levt lite istället! :) 
Lovet gick dessutom SÅHÄÄR -> <- snabbt! :(
VILL INTE BÖRJA SKOLAN IGEN! ÅNGEST.

Puss & godnatt på er!

The longer the waiting





The longer the waiting, the sweeter the kiss. 
It's better my darling, I promise you this.
The next time I hold you, I'm not letting go. - Anna Ternheim






H20-bilder från lovet, hehe.























Någon som mår gott!



Mysislördag

Sitter å myser med en massa gott godis och med min fina familj. Vi kollar på melodifestivalen och än så länge har jag bara blääat alla bidrag, fyfan, dåliga röster eller bara allmänt tråkiga... jaja, orkar inte riktigt bry mig. Sen är det ju Sherlock Holmes.. tror jag... och det är ju tusen gånger bättre!
Hoppas ni har en mysig kväll allihopa!
Puss

Sportlovstiden är inne!

Mycket bilder har kommit upp på bloggen nu. Jag har äntligen tagit mig tid till att fixa det, för nu är det looov! Woho! Det är verkligen jätteskönt. Har inget speciellt planerat förutom lite småsaker som att jag vill umgås mycket med familjen, slappa, fota, rita, blogga lite extra, kolla på en massa Vampire Diaries & Gossip Girl, etc. Alla vänner åker bort nu på lovet känns det som, men jag får försöka överleva ändå!

Ha ett underbart härligt lov nu alla ni från Uppsala län, & ni andra, ni får ha en himla trevlig helg och fortsätta kämpa på som vanligt sen när den nya veckan kommer, höhö! 

Nu säger en halvförkyld Elin godnatt & sov så gott! 
Ha det gött!

Slada hamn


Fire


The sun makes the coulors


Örnsten




Snart lov!

Woho, snart är det sportlov allihopa! Bara en liten dag kvar (för oss som bor i uppsala län då...)! Det ska bli sååå skönt och jag behöver verkligen vila ut mig. Jag har pluggat rumpan av mig i flera veckor nu och på slutet så var jag så trött på allting att jag var nära på att ge upp och skita i allt. Det gillas inte. Så nu ska jag ägna en massa tid åt mig själv bara. Är i alla fall väldigt stolt över mig själv att jag kämpade in i det sista i alla fall! 

Jag har inte hunnit ladda upp några av de där bilderna jag pratade om förut (förutom på min sötiskatt), vilket kanske är förståeligt, men jag ska försöka fixa det så snart som möjligt, och nu på lovet så ska jag försöka blogga som bara den! Hihi.
Men ni får ha det så bra så länge! 
Puss & kram!

Alla ♥-dag

Glad alla hjärtansdag gullisar! ♥
Hoppas ni får en mysig dag allihopa, vare sig ni har partner eller inte.
Man kan fira den med andra man älskar i sin omgivning, vilket kan vara minst lika mysigt!
Puss hej!

Min sötiskatt!











Rise Against - Drones

If you see me, please just walk on by, walk on by.
Forget my name and I'll forget it too.

Texten säger allt för mig.


Angående publicitet vid dödsdagen.

Jag måste bara säga att jag tycker att det är rätt så intressant att:

- Varje gång en kändis dör så blir det en massa rabalder, men när en helt "vanlig" människa dör så händer det typ ingenting.

Liksom, hur många fler än Whitney Houston var det inte som dog idag? Säkert flera flera tusen. & hur mycket uppmärksamhet fick de? Inte mycket. 

Ingen skit mot Whitney eller alla andra kändisar, det är ju sorgligt att de dog med, men jag tycker ändå att det är rätt irriterande att det bara ska vara de som får en massa "medlidande", sorgsna ögon och publicitet på deras dödsdag.

De kändisar som dör har ju i alla fall lyckats i livet, gjort framgång. Alla kanske inte har varit jättelyckliga, men det är ändå rätt stort att bli kändis över hela världen.

Tänk alla människor som svälter till döds eller som blir misshandlade till döds, är det inte mer synd om dem, eller i alla fall lika synd om? De som inte ens valde att dö eller dog på grund av åldern, de som kämpade för att leva...

Många av alla kändisar som dör tar ju faktiskt självmord på ett eller annat sätt.

Håller ni inte med om att man i alla fall kan skänka alla andra en tanke?


Liten liten update

Halli hallå!
Är hemma hos mamma nu och har inte datorn med mig, men tänkte i alla fall göra ett litet snabbinlägg från ipaden. Har  varit ute och fotat vid Örnsten idag och det var såå fint med all is och snö och mysigheter. Annars har jag bara chillat med en del av familjen, varit ute med hunden och haft det skönt, jajamensan!
Puss hej!
Hoppas ni har en bra helg.
Det kommer lite bilder seeeen!
Snopp 😱/jocke

Snabb update!

Klockan är 23:18. Jag har nyss skickat in min historiauppsats och nu ska jag sova. Känns huuur bra och skönt som helst! 



Godnatt på er gott folk, hoppas ni haft en bra dag (annars kommer en ny imorgon, hihi)! 
Puss ♥



Röstning!

Hej allihopa!

Då jag själv har märkt att bildstorleken på mina bloggbilder kan variera väldigt mycket beroende på vilken datorskärm man tittar på dem på, så tänkte jag nu passa på att kolla vad ni tycker om storleken! Det kanske är så att vissa av er knappt kan se helheten då vissa är alldeles för stora, etc?

Så vill jag ju inte att det ska vara, så passa på att rösta nu hörrni! 


webvoter-omröstning
Hur är bildstorleken på bilderna jag brukar lägga upp?

Annat (kommentera då gärna)
Bra
De är för små
De är för stora
Endast de lodräta är för stora

Se resultat

Pluggeri & magont!

Hallihallå allihopa!

Jag är fett glad, det gick jättebra med både spanska- och franskaläxan idag och även matteprovet! Woho, creds till mig och mitt kämpande!

Nu väntar historiauppsatsen som ska vara inne imorgon. Dessvärre har jag jätteont i magen. Jag är ganska säker på att det kan ha att göra med att jag provade att dricka vanlig mjölk idag, det var inte bra. Jag trodde att det kanske skulle fungera, att jag kanske bara inbillat mig att jag får ont i magen av det, men så var det nog inte nej. Ajajaj. 


Usch.. tiden bara rusar iväg. Måste. Plugga. Och klockan är snart tio... Fan.




Så här mycket älskar jag att plugga. Mm. Såååå härligt asså. Ömm. Nej.

Pluggångest!

Uschuschusch! 

Så himla mycket läxor till den här veckan att jag inte vet hur jag ska hinna med, hm... fyra till imorgon och typ fem stycken till resten av veckan... guud, jag står inte ut! Jaja, det ska bli skönt när den här veckan är över. & om två veckor är det sportlov! Puss på det! 

Jaja, nu måste jag sova! 
Godnatt allesammans! 





Min helg i endast bilder










































































































My heart, my soul.



Maybe someone come soon
And maybe it's for real then
I hope it's for real then

'cause I can't handle the pain anymore
The pain from the people who did things against my heart and my soul

But maybe you come soon 
And that you light up my darkness then
I hope you do
I hope you do






Ni missade väl inte..?

... Äkta människor, en helt vrickad men bra serie som går på 1:an varje söndag kl. 21.00!




& psssst!
En massa bilder från i helgen kommer upp här på bloggen inom kort!

Är det gott eller inte?

Usch, jag åt nyss en semla. Det var jättegott, först. Men nu blev det bara så sött att jag blir illamående och då är den inte god längre. Det är så jobbigt att allt gått måste bli äckligt efter ett tag, jag vill att det bara ska vara gott och inget annat! :(

Haha, trött chey!



Godnatt allihopa, sov gott! ♥

Just because it's amazing.



Things are what you make of them

So if it's complicated
It's because of you & me
But it's okey, because it's amazing

Bubblor!














Lilla söta Anna.

Igår hade jag en underbar kväll. Jag & pappa var på Anna Ternheim på Rival och det var helt fantastiskt. Jag ledsnar aldrig på hennes klara, mysiga röst. Ibland satt jag där med en klump i halsen och rös över hela kroppen, nära till gråt. Det var så vackert bara... Vill bara dit igen och igen och igen! 



Foto taget av: Fredrik Karlsson 
Taget från hemsidan: http://gimmeindie.se/live/annaternheim (där du för övrigt kan lyssna på hela konserten också)


RSS 2.0