Lady Gaga

Sitter just nu på golvet i "the monster pit" och njuter. Hur awesome?!?!?


Emil Jensen, den 14/8 @ Vitabergsparken

Älskar att man nu kan lägga upp flera bilder samtidigt i blogg.se! 
Så... här kommer lite från Emil Jensen-konserten som jag var på den 14/8 i Vitabergsparken. Njut! 
(En av sångerskorna från First Aid Kit kom även och överraskade..) 

Magnus Betnér - Tal till nationen - Gud


Klockren kille, you gotta love him!  

Gjorde en liten GIF-bild, hihi


Tröttskrivning på G mot Uppsala

Så.trött.idag. Sitter på tåget påväg till min sötnos. Tack gode gud för det! Slömys hela kvällen tror jag närmare bestämt. & imorn är det sovmorgon! Awesome! Börjar inte förrän 11.35! *happyface* (inombords).. Orkar inte le, lol.

Har ni sett Magnus Betnér på youtube btw? Bästa ståupparen ever! Ni måste se om ni inte har gjort det. Efter det att fina Amanda visade honom så var jag fast. Så jag har endast henne (& Magnus) att tacka!


Jag kämpar när jag vill!

Jag ska försöka ta igen lite här på bloggen. Kanske blir det idag, kanske någon annan dag! Men det är bara att hålla utkik! ;)

Haha hittade btw en gammal bild från... 8an?! Haha jäkla hipstergirl!

Lika?


Eldkvarn

Woho! Äntligen kan jag logga in på bloggen från mobilen! Antagligen tack vare det nya blogg.se.

Igår var jag på Eldkvarn med pappa på grönan (det var en födelsedagspresent från mig). That was nice, yo! Vi åt jättegod mat innan konserten och sedan skulle vi promenera till grönan. När vi sedan var på väg, kände vi att det låg regn i luften. Men som de tappra riddare vi är kämpade vi på och köpte även glaaasss! Men så fort vi började äta glassen så började det spöregna, stora hårda droppar! Glassarna började rinna och vi sprang för att leta skydd! Vi hittade ett litet tak bredvid en butik, men det täckte bara en del av kroppen. Men vi tänkte att det snart skulle sluta igen. Dock bara fortsatte det och fortsatte det regna och den delen av kroppen som inte var täckt blev helt dyngsur. Till slut bestämde vi oss för att leta efter något annat skydd och hittade snart ett stort plasttak vid ett café där vi ställde oss bland andra blöta människor. Efter ett tag avtog i alla fall regnet och vi gick huttrande sista biten till grönan där vi en timme senare såg Plura och hans gäng!

Det blev med andra ord en dag vi länge kommer minnas!


Kents slutnummer!

Det finns inga ord, ni är bara bäst! 

Mina damer & herrar, Allan Persson!

Tänkte bara länka min bästa barndomsväns youtubekanal här, bara för att han är värd det. Så jäkla bra kille med coola framtidsdrömmar. Det som gör honom så cool är att han verkligen vågar, vågar göra allt det där man själv inte gör. Stand-uppar, är statist då och då i filmer, går teaterlinjen och håller på med en egen musikal utanför skolan... Vilken kille han är asså! Snäll & gó är han ju å! Så mina damer & herrar, här är Allan Persson! ♥


Experimenterar med mina nya älsklingar!
De 3 första är tagna med närbildlinser i en kombination av +4 & +2 
Resten är tagna med mitt Tamron AF SP 70-300/4,0-5,6 Di VC USD

Nytt objektiv & närbildlinser

Idag har det varit en sådan där tröttisdag när jag först var jätteglad som sedan gick över i jätteledsen och nu är jag sådär ickehärligt seg och trött och blä. Men, jag överlever! 

Något roligt är i alla fall att jag nu fått hem lite härliga prylar som jag beställt! Jag hade nämligen beställt ett teleobjektiv på 70-300mm & sedan ett set med 3 härliga närbildslinser. Så jag hämtade ut det igår efter att jag hade varit på ålandsbåten och gick sedan direkt ut och fotade med dem när jag kom hem. Idag har jag också fotat och snart kommer ni få se lite resultat från det. Kanske även lite från igår, och om ni är intresserade lite jämförelsebilder, hur det blir utan vs. med närbildslinserna.


Det jag knäppt idag är med närbildslinserna. Jag skriver under med just vilka, etc. Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +1


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +1


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4


Canon EF 50mm f/1.4 + Närbildslins +4
KENT! <3

Här är ett litet videoklipp från Kent-konserten som jag filmat. Tänkte ladda upp ett till sen, men det har jag filmat med Linnéas mobil så det får bli lite senare, när jag fått det dvs. Min mobil fick nämligen slut på minne under konsertens gång, så jag kunde ej filma slutnumret.Datorstrul & annat kul!

Hej allihopa! 

Min ac adapter (laddare) till datorn hade visst pajat när jag kom hem i från Finland. En viss liten lillebror hade visst lånat datorn lite och glömt sladden i kontaktuttaget utan att den var inkopplad i datorn. Kaboom hade det blivit då! Så därför har jag inte kunnat komma in på datorn tidigare... men nu så!

Det som har hänt sen sist jag bloggade är iaf: 
- Ulrik Münter
- Weekendresa till Finland
- Besök av barndomskompis m. familj
- KENT! <3
- Ritat massa med mina älskvärda promakers

Det är väl typ det (som jag kommer ihåg nu i alla fall)! :) RSS 2.0