Filmtips!

Om du gillar hemska, jobbiga men ändå bra deckare så ska du se den här! Bra skådespeleri och bra handling, om man nu kan säga "bra" till den... Läskig handling! Såg den alldeles nyss & den frammanar mycket "hårryckande" kan jag säga, utan att förstöra något!

Se den, Jägarna 2! Man behöver inte ha sett 1an för att förstå filmen. Det kanske är roligare att se den första först, men jag gjorde det inte. De är relativt fristående kan jag säga. Men gör som du vill! Tips tips! Hejdå!


Kära GUC & min framtid

Idag har det varit en kämpig dag. Idag har det varit en viktig dag, & därav kämpandet. 

Idag kom nämligen politikerna till vår skola så att vi kunde få ställa frågor till dem. Jag kanske inte har berättat det här på bloggen, men min skola, Grafiskt Utbildningscenter, kommer kanske att läggas ner till nästa läsår. Vilket skulle resultera att jag och resten av skolans elever skulle få börja på andra skolor. Vilket ju suger, då vi valt GUC för att vi faktiskt vill gå på GUC. 

Egentligen är jag väldigt förkyld, men jag kämpade mig till skolan ändå, då jag gärna ville säga mina synpunker till politikerna, face to face liksom. Kändes som att allt gick sådär, då de också varit på de andra skolorna och är väldigt neutrala när de pratar om allt det här. Man vet liksom inte vad de tänker, vad de kommer att besluta. Ingenting kan man lista ut genom att bara lyssna och titta på dem.

Men jag och Malin har i alla fall en underbar idé som vi ska försöka kämpa med. Dock kan jag inte berätta den än då det är hemligstämplat material än så länge. Ingen ska kunna sprida detta innan vi har gjort det, muhaha. & när vi väl utfört planen så kommer ni märka av den, det kan jag nästan lova. Men jag kan visa det här sen också, om ni vill vara extra säkra på att ni kommer att få ta del av den!

Jag hoppas i alla fall att vi får vara kvar som skola då jag älskar den såå! Kan inte tänka mig att gå någon annanstans i nuläget.

GUC valde jag & på GUC vill jag gå! ♥


Foto | Lars Homeyer


När jag kom hem hade jag 38,4 graders feber, så nu blir det bara att kurera mig själv under hela helgen. Är ledig imorgon, så det är skönt. Då slipper man missa något på grund av att man är sjuk. Hatar det, man kan verkligen inte vara hemma från skolan längre. Bara man är borta någon dag så har man helt plötsligt massa saker att ta igen. BLÄ! Länge leve lågstadiet! Haha..


Har de senaste veckorna funderat en hel del på framtiden. Jag har verkligen ingen aning om var jag kommer hamna någonstans. Eller jo, kanske på't ungefär, men inte exakt. Jag vet att jag gillar att uttrycka mina åsikter & det här som händer nu på skolan tycker jag egentligen är väldigt intressant att nysta i, om det inte hade varit för att man är orolig att skolan kanske ska läggas ner förstås. Men jag tycker det är så NICE när människor börjar bry sig, politiskt!! Debatter med starka opinioner & att nysta i saker som egentligen människor (i detta fall politiker) vill dölja.

Kanske skulle jag själv passa som politiker, fast en bra sådan förstås, en sådan som bryr sig om alla människor som individer och inte bara tänker på de där jävla pengarna hela tiden. 

eller
Kanske jag ska bli journalist, som jag sa redan när jag gick i femman-sexan, men som jag sedan lade på hyllan... Då kan jag rota i allt möjligt, allting som jag tycker är fel eller som är värt att ta en extra titt på. Hitta alla felaktigheter, allt fusk och skandalösa saker som hela svenska folket också borde få ta del av. När politiker gör bort sig, när de inte gör det.
 
eller 
 
Kanske författare.................

Mycket jag gillar kretsar ofta kring politik märker jag nu. Att skriva om politik, att argumentera om politikiska saker, att rota i politiska saker (leka detektiv), miljöpolitik... 

Både när jag tog tåget hem idag och när jag kom hem, så satt jag och gick igenom åtta sidor som Uppsala Kommun skrivit om GUC. Om avtal, beslut, opinioner, osv. Jag strök under och strök över, gjorde utropstecken och frågetecken... Funderade & klurade... Det känns som om det säger en hel del om mig, hehe. 

Så vi får väl se vart allt det här slutar. Om GUC får vara kvar eller ej, om jag blir politiker eller journalist eller kanske något helt annat. Vem vet? Det kan bara tiden utvisa.

Ett litet födelsedagsbarn

Imorgon fyller min lilla älsklingsbror hela 10 år(!!) haha.. 
Det är så kul när alla säger att han har blivit såååå stor. Jag tänker alltid: öhm, nej. Han är faktiskt bara 10 & det är inte mycket. 

Anyway... vi firade honom i helgen, därav bilderna. Men men, jag tänker inte bli så långdragen idag då jag är hur förkyld som helst och därför måste gå och sova nu. 

Hoppas alla andra har det bra i alla fall!
 

Galet dålig bild, men Rasmus är såå nöjd & stolt över sitt nya legobygge så jag måste ju bara visa!  Vacker höstsolnedgång


Anton modellar!Canon EOS 450D + Tamron AF 70-300mm 

Hiss & diss till nya bloggsystemet

Nu är jag äntligen tillbaka efter ett litet uppehåll här på bloggen. Anledning: det nya systemet på blogg.se. När man gick in på min sida (elinhes.blogg.se) så var allting bara vitt. Jag mailade dem och de sa att jag var tvungen att återställa alla kodmallar. Som om jag skulle förstå det liksom? Men jaja, jag ska inte klaga. Nu fungerar det och jag tycker att förändringarna är bra i övrigt. 

RSS 2.0