Samhällssynen ang. veganism

 
En bild som denna säger ganska mycket om samhället idag. Folk är verkligen desperata för att komma på ursäkter till varför en inte kan vara vegan, så att de slipper. Folk borde faktiskt veta bättre. Men det är väl som det bilden här nedan visar på; folk vill inte förstå och kan verkligen inte släppa taget om kött... 
 

Människor gör problem av oväsentliga saker istället för att ta tag i de verkliga problemen. Bilden ovan: en klagar på veganer som upplyser och försöker värva folk till en bättre livsstil istället för att inse de problem som faktiskt finns med exempelvis dagens köttindustri. Istället för att analysera samhällssynen och maktstrukturen gentemot djuren i förhållande till människan och om djurens rätt till frihet, osv.

För vem säger att vi människor har mer rätt till frihet än djuren (enligt samhället idag så har vi ju det)? Alla levande varelser på jorden lever i en symbios tillsammans och bör därför samsas och leva som jämlikar. Men människan har tagit över totalt, tagit makten och inte nog med det - människan tror att den får döda alla andra djur hej vilt?! Det finns ingenting som säger att vi får göra det, men inte många verkar heller vilja göra någonting åt det.
 
Riktigt skamligt är det faktiskt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0