KUUUUL!?!

Älskar att när vi för en gångs skull fick sluta KVART I TOOOLV så måste man vänta kvar i skolan i 2h bara för att skriva ett prov, & att sen också vänta en halvtimme utanför fel sal bara för att ens klassföreståndare sagt fel till oss, så att man blir ännu mer sen å shiiit :(
ueeäh, ja.. det var min dag det!
FAAAST sen så lös ju Isabell å Linnea upp min dag, å vi gick å fikade å sånt inne i Uppsala, trevligt trevligt!
Nu ligget en massa plugg framför mig som jag MÅÅÅSTE ta itu med. Pusssiis ♥

wake me up when september ends.

Det har blivit en hel del bilder nu idag & det är helt enkelt för att jag inte orkar skriva, men även för att jag älskar fotografering & gärna delar med mig av mina bilder. Tycker faktiskt att det är lite roligare också! ;) 

Får bli lite mer skrivande någon annan gång, har för mycket annat att tänka på nu som går före min blogg och som jag heller inte har någon lust att dela med mig av, vilket jag hoppas att ni har förståelse för.
Jaja, pussar & kramar från min mörka lilla håla! ♥

Summertime, were did you go?

Dessa bilder får lysa upp den gråa och mörka vardagen och bli en tillbakablick från min sommar!Jag älskar dig bästa vän, du var en stor del av min sommar & lyste verkligen upp tillvaron för mig! ♥

just some amateurpics

Haha, lite amatörmodellbilder jag knäppte häromdagen ba! Var så duktig som hade glömt min jacka med buss/tåg-kort och nycklar hemma hos Hampus så att jag inte kunde åka till skolan, stackars mig! (a)

RSS 2.0