Trevlig valborg allihopa!


 
Bilderna är tyvärr tagna förra året, men jag hoppas att det kommer några vitsippor snart också! 

Stockholm i mitt hjärta.

Titta så små skyltarna är i jämförelse med lägenhetshusen!
 
& nu - Hockeymatchen!

Ensamheten

 
Kan du någonsin säga att du förstår, när du inte vet exakt hur jag känner? 
Kan du säga att du förstår, när du inte vet vad känslor är? 
©

Stockholm & Globen

God afton mina damer & herrar! 
 
Idag bär det av till kära huvudstaden för mig och la familia. Först ska vi gå runt lite i stan bara för att jag så gärna ville göra det. Sen ska vi åka till Globen för att titta på TV4:as "Hockeymatchen" som ska spelas in & jag ska dokumentera allt till ett fotoreportage som jag gör i skolan. Ska bli kul (hoppas jag), haha! 

Hoppas ni får en kul kväll ni med! 
 
 

__ Mon frère pauvre ___

  
 
      
 
      
  
     
 
      
 
     Klicka på miniatyrbilderna eller öppna dem i en ny flik, så blir de större.

18 - fri & myndig

Hejsan allihopa! 

Ja, som ni säkert förstår (med tanke på rubriken) så fyller jag 18 år idag, såå kul!! Det känns lite konstigt, men jag tror nog att jag vänjer mig! ;) 

Blev inte så mycket till fira just idag, det är ju tisdag trots allt. Men mamma & CO. kom ändå hit och firade lite smått med oss andra. Jag gjorde en chokladmoussetårta när jag kom hem från skolan idag som jag bjöd på och ja, sen sjöng de så vackert för mig! & trots att vi inte skulle fira mig idag så fick jag ändå lite presenter; en flaska champagne, massa fina blommor, ben & jerry's, te, pengar, gamla fotografier och lite till. Mycket trevligt må jag säga. För att inte tala om alla gulliga sms och telefonsamtal jag fått idag! Det är dagar som denna som man förstår hur mycket alla góa människor betyder för en! Tack hörrni, ni är bäst!! 

 
Puss & kram från lilla mig! ♥

Ryggsäck

Har äntligten beställt denna snygga väska! Som jag har längtat! Ska bli jättekul att se hur den är "på riktigt". Ska bli så skönt att ha en ryggsäck också, då det är mycket skönare/bättre för rygg & axlar. Får nämligen så ont i min axel av att ha en vanlig väska hängandes där, med en massa tunga skolböcker, osv. Kul kul!!
 
 
 
 

Påsk & längtan!

Hej allihopa!
Nu är påsken över och jag har sett ett vårtecken, massa tussilagos har kommit!

Samtidigt har jag blivit förkyld och längtar mer och mer efter sommaren och en utlandsresa som jag & Linnéa planerar för fullt. Vi har pratat om Kreta men igår såg jag en massa bilder från Santorini och jag blev som förälskad i det jag såg! Såå fint det verkar! Miljön verkar helt fantastisk!

Kolla bara:
(Bilderna är från www.apollo.se)RSS 2.0