Den 27e december

Vilken solnedgång det var idag! 



Såg den när jag var påväg hem från tandläkaren, utan hål och allt! Jag är ju såå duktig, haha! 


By the way, har beställt promarkerpennor & fotoprylar (såsom fotoryggsäck, större minneskort, bättre stativ & en blixt + sladd till den) igår & idag, hur awesome som helst!! :D 


Det har ju varit jul liksom, så man får ju liiiite köpsug dårå! 
Fick förövrigt nytt ritblock + väska till mina promarkers, en fin vas av sötnosen min, ett vitrinskåp, presentkort på IKEA, mm. Blev mycket glad för det! :) 

Kommer nog lägga upp lite julfina bilder sen.
Men nu blir det lite nostalgisk familjefilm, nämligen Föräldrafällan!
Minns att jag tyckte om den, så ah, vi får se vad jag & nu också småsyskonen tycker!

Finfina muggar!

Det är inte ofta, men det händer då och då, att jag får ett köpbegär. Idag är en sådan dag. Jag såg en kopp på Indiska som gjorde att jag ba: "mmm, ge mig!". Så nu måste jag typ bara gå tillbaka dit för att köpa den innan den försvinner. Det är inte så konstigt att jag gillar den egentligen, då jag förut köpt ett långt fat därifrån som tillhör samma serie.

Är den inte jättesnygg så säg? (Se bild 1)
Sen hittade jag en annan jättehäftig mugg (bild 2) som jag nu överväger att köpa... Älskar muggar som är lite annorlunda och som inte bara är helt normala, enfärgade. Även om det finns sådana muggar som kan vara väldigt snygga också.

Båda muggarna är självklart från älskvärda Indiska! Mums!


Dunderdagen

Idag har det varit en vääldigt bra dg måste jag säga. Den började stressigt men sen blev den bara bättre & bättre, faktiskt!!

Det började med att jag hade glömt bort att det var skolråd på morgonen innan lunchen så jag kom ganska myckeeet försent till det.

Sen var det julbord i skolan, vilket var mycket mumsigt! Så här börjar det braiga på dagen. Efter det hade jag min första (och sista) lektion där vi bara tittade på film. En film som viii fick välja också! Awesome!

Sedan var skoldagen slut som sagt & jag & majoriteten av tjejerna från klassen drog ner på stan och julhandlade. Är i princip färdig nu dessutom vilket är ett stooort framsteg om man jämför med gårdagens julklappsångest. Så det känns väldigt bra.

Efter det mina vänner, bar det av till Tzatziki, en grekisk restaurang, & där svullade vi mat som aldrig för. Gud så gott det var! Ville typ aldrig att det skulle ta slut. Jag åt typ kycklingspett med kluftpotatis, pitabröd, tomatsås & tzatziki. Hujedamej, tzatzikin <3

Sen köpte vi julpresenter till våra mentorer också bara för att de är hur góa som helst typ!

Ja så det var väl typ min dag. Nu ska jag precis gå av tåget för min slutliga vandring hem.
& det enda som jag absolut inte vill göra när jag kommer hem är att titta hur mycket pengar jag har kvar på kortet... heheh...


6 dagar kvar!

Julen är snart här och det ska bli jättemysigt!!

Har idag slutfört mina två sista skoluppgifter för den här terminen, så det känns faktiskt jätteskönt! Nu blir det två dagar innan någon som helst pluggstress! WOW!

Imorgon ska vi tjejer från klassen julshoppa och gå ut och äta på tzatziki där vi har bokat bord. Även det ska bli väldigt mysigt! Det som är mindre mysigt är att jag inte vet vad jag ska köpa för julklappar till familjen. Jag är lååångt ifrån färdig & då det endast är 6 dagar kvar så känner jag mig lite smått stressad just nu... 

Någon som har något hett tips på vad man kan köpa till sina familjemedlemmar? 


Sen måste jag bara berätta... Idag tittade jag på det SISTA avsnittet av Gossip Girl NÅGONSIN, vilket kändes väldigt TRAGISKT! Kan verkligen inte fatta att det är slut nu. Jag har följt denna serie sedan jag var... 14? Serien är som en del av mitt tonårsliv typ, shiiit. Men jag antar att jag får ta det som ett tecken. Snart är jag inte ett "barn" längre, nu måste jag gå vidare (haha, låter djupt, men det är det!!). Om 119 dagar är jag 18 år & då är det inte någon lek längre. Då ska jag på blodigaste allvar ut i vuxenlivet & bara kamma in en massa pengar som jag kan skänka till hjälporganisationer och köpa en massa fetbra objektiv för! Jaja, skämt åsido som Malin skulle ha sagt... Slutet av GG var så himla bra och jag gräääät. Allt var bara: MMM! Chuck & Blair gifte sig, Serena & Dan gifte sig, alla levde lyckliga i alla sina dagar, typ. 






Tema: Vampyr

 

Julfint i skolan

Det är så fiiiint i skolan. Måste bara lägga upp några fler kort! 


Är det inte mysigt så säg?

Tema: Konstnär


Cleopatras återkomst!

Ja, jag gillar faktiskt inredning! Även om det är något som jag inte visar så mycket av här på bloggen... Men jag var bara tvungen nu, så himla fina saker från IKEA!


Julstämning med HDR

Ja ni, nu är det inte långt kvar. Idag är det endast 12 dagar kvar till julafton, 8,5 dagar till jullov, men endast 6,5 skoldagar. Kan verkligen inte förstå att det är så lite tid kvar. Men i skolan har det blivit julfint i alla fall och vi små flitiga tomteelever jobbar på som vanligt, även om skolarbetet börja trappas ner nu. Förra veckan testade vi att fotografera lite i HDR-format i skolan & det resulterade detta:

 

Myslördag

Tog en sväng till Gävle med familjen igår. Vi åt & sedan gick jag och mamma & fikade & såg på Breaking Dawn - part 2, medan killarna gick på Scorpionkonserten i Sandviken. Jättetrevlig kväll må jag säga!


Se på dig!

Insåg nyss hur mycket jag kan kolla på mig själv i spegeln utan att faktiskt kolla på MIG, på mitt riktiga jag där innanför...

Jag kollar utan att se efter hur jag mår, känner eller ens på MIG över huvudtaget. Jag tror att jag blivit så van vid att titta i spegeln att jag bara tittar, alternativt bara tittar till det yttre. Det kändes hemskt när jag väl insåg detta och kollade på mig själv. Jag blev lite rädd faktiskt. Hur kunde jag missa att se hur fullkomligt utarbetad jag faktiskt är?! En blek tjej, mörk under ögonen & med en min som var långt i från ett leende...

Det var då jag också insåg att jag måste börja ta hand om mig själv mer och faktiskt känna efter vad jag själv vill. Ofta kan jag göra saker bara för att göra andra glada. Men när ska jag egentligen börja göra det som jag själv vill? Det skulle jag väl ha gjort för längesen antar jag... Men nu vet jag vad jag vill och ska sträva efter!

Så glöm inte bort att se på DIG själv då och då. Jag tror faktiskt att det kan vara nyttigt!!


Hemmadag i snöovädret väntar

Då de nyligen sa på Aktuellt att snöovädret skulle bli ÄNNU VÄRRE tills imorgon så beslutade jag mig för att, trots allt, stanna hemma imorgon.

& nu när jag väl får vara "ledig"/hemma så har jag bestämt mig för att vara riktigt kreativ som jag gått och längtat efter så länge. Jag vill rita, måla, skriva, fotografera & en massa andra roligheter! Fast först måste jag ju såklart plugga klart... öhm. Okey, it'll never happen. Kanske på kvällen, när jag har varit hos mormor... eller nå't.

Vi får väl se om någon/några av mina kreativa verk kommer upp på bloggen senare också! Hoppas hoppas!

Men nu håller jag nästan på att somna under det varma, gosiga täcket! Hade jag bara kunnat ta med det, vart jag än gick, så skulle jag faktiskt kunna trotsa kylan och bara gå omkring och gosa med täcket hela dagarna, ute som inne! Höhö. Någon borde faktiskt uppfinna ett elektroniskt, bärbart, vattentätt utetäcke!! Gud så skönt!!


Jag ä inte bitter!

Snö, snö & återigen snö... men jag ä inte bitter! Haha... visst kan det bli jobbigt när tågen är försenade, & visst kan det vara jobbigt att stå och frysa & visst kan det vara förj*vligt att...... nej då. Jag bor faktiskt i Sverige & med vår regering som inte vill satsa på kollektivtrafiken så kan man inte begära så mycket mer än detta. Dessutom tycker faktiskt jag att det är JÄTTEMYSIGT med snö, så vafan, jag ska passa på att njuta medan det är vinter, med julen som snart är här och med en härlig julledighet som nalkas... några minusgrader kan man väl faktiskt tåla! 








Snöiga bilder från i söndags förmiddag, när vädret fortfarande var i balans.

RSS 2.0