The hard, but wonderful life.Livet är svårt, svårt att hantera.
Det är svårt att se dess mönster och spel.
När man tror att man gör det enda rätta,
går det ändå åt pipsvängen till slut.
När man gör allt man kan för att vara en bra medmänniska,
så lyckas man ändå trasa, fräta, bränna, klämma, såra & krama sönder folks själar.
Det skapas missförstånd på missförstånd och det enda man vill göra är att somna om,
leva i drömmarnas fantastiska värld, se dess skönhet och fagra glans.
Se en lyckligare verklighet, se ett land utan bekymmer och träffa människor som förstår sig på en.
Tänk att aldrig såra och aldrig bli sårad, vilken dröm!
Att aldrig behöva förklara sina egna tankar tiotals gånger för att någon inte förstår, för att alla redan förstår en där.
Att leva som en stor, trygg familj, utan faror och sådant, tänk!

Tänk hur tråkigt det skulle vara, tänk hur lite vi skulle lära oss av varandra,
tänk hur fullkomligt frustrerande det skulle vara att vara med folk som ständigt nickade och höll med en.
En enda stor, grå massa skulle det kännas som, där alla är likadana... vad är det för värld?
Vad lever man isåfall för, om man inte kan lära av varandra, se deras syn på saker, vissa som man förstår, vissa inte. & även om man inte gör det och tänker att deras syn på saker och ting bara är rappakalja, så är det fortfarande okej att tycka så, även fast att det inte är ens egen syn...

& visst kan det vara jobbigt och svårt ibland när man blir sårad och ledsen... men se det så här: du lär dig alltid något av det och skapar nya uppfattningar, vissa bra och nyttiga sådana, vissa kanske mindre bra... men det är väl sådant här som livet går ut på? Att ständigt lära sig att leva med sina medmänniskor på ett sätt där man lär av varandra, delar åsikter och diskuterar, pratar, lever, förstår... är det inte så? För visst är det väl härligt när man får en massa ny kunskap hela tiden att reflektera runt? Att inse saker som man aldrig insett förut. Att skapa sina egna åsikter, att kunna se samband, kunna se samhället vi lever i, se folket, se hur olika vi är och att alla har sin historia och sina bekymmer. Att kunna se & att bry sig, att känna att man är en del av det... är inte det livet?!

Några små höstbilder


Opeppad tjej som bara vill sova!

Hej hopp i lingonskogen!
Jag är på typ världens bästa humör... eller? Har franskaprov imorgonbitti och jag är så otränad/opeppad & oglad på det att jag bara vill gå och gräva ner mig någonstans! Uhuuhh, ge mig kraft!!!!!!!! Smart som jag är börjar jag ju självklart skriva på bloggen & gå in på facebook å shiit istället också! Skitskitskit!
Sen har jag även märkt hur jäkligt lätt det försvinner pengar från mitt bankkort, hjääälp! Trodde att jag hade sisådär 150 kronor mer eller så, men så går det när man köper massa småsaker hela tiden. Många bäckar små, jappjapp! Men idag fick jag i alla fall mitt studentkort så det är ju awesome! Rabatterrabatterrabatter here I come! :D
Jaja, nu SKA JAG BANNEMIG PLUGGA!
BYE SUCKERS!
En liten bild från förra vintern fick hänga med också, bara för att jag saknar Stockholm sååå mycket! ♥♥

Godnatt allihopa!

Gud va skönt! Blogg.se-appen på min iPad har inte fungerat för mig förut, har inte kunnat logga in... men nu provade jag att byta lösenord & nu så, nu går det helt utmärkt!
tta betyder att jag kommer kunna börja blogga mera, då jag har med iPaden till skolan och så! Hihi, happy happy!
Åsså blev det inte så nu då... märkte när jag skulle publicera inlägget att det inte alls fungerade. Vad är det för feeel på MIN app? Det fungerar ju på andras hur bra som helstar annars varit lite extra glad idag & igår då jag både möblerat om och fixat till i mitt rum (satt upp lite tavlor, etc) och även gjort lite julmysigt, så nu är det så fiiiint, ihiii
Puss på er allihopa & hoppas att ni har haft en bra första advent!
Gud va skönt! Blogg.se-appen på min iPad har inte fungerat för mig förut, har inte kunnat logga in... men nu provade jag att byta lösenord & nu så, nu går det helt utmärkt! 

Detta betyder att jag kommer kunna börja blogga mera, då jag har med iPaden till skolan och så! Hihi, happy happy!
Åsså blev det inte så, då jag märkte när jag skulle publicera detta inlägg att det inte fungerar... kul, verkligen skitkul... förstår inte vad det är för fel på just miiin app! För andra fungerar det ju skitbra.. aja, vi får väl se vad som händer, har skickat nån sån där felrapportgrej till kundservice-grejen, så det är bara å vänta å se!

Har annars varit lite extra glad igår och idag då jag både möblerat om och fixat till i mitt rum (satt upp lite tavlor, etc) och även gjort lite julmysigt, så nu är det så fiiiint, ihiii! 

Puss på er allihopa & hoppas att ni har haft en bra första advent! ♥
image description

Update of my life!

Och så har snön kommit... det var ganska efterlängtat kan jag säga. Dock är jag lite orolig, då jag inte har några ordentliga vinterskor, men det får fixas! Annars rullar allting på som vanligt, skolan och konstant nya läxor, längtar verkligen efter jullov nu. Jag har även börjat på parkour, haha, gulligt som fäääen!

Älskad sång.

"Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm, i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten"


Kent - Vals för satan (din vän pessimisten)RSS 2.0