Santorini - dag 3

Denna dag ägnade vi oss åt att gå igenom i princip alla butiker i hela Kamari, vilket tog ett tag. Men kul var det! Vissa butiker hade sååå fina saker som man bara var tvungen att köpa, som t.ex. en liten träkista och en kvinnokropp av trä. De var så vackra! Hade kunnat köpa alla butikens träsaker då det var en så himla häftig stil på dem. Varför finns det inte sådana butiker längs gatorna i Sverige?!?! Den affären där jag köpte de sakerna blev i alla fall min favoritbutik på Santorini. Jag kan visa det jag köpte lite senare. 

Efter vår lilla shoppingrunda så drog vi ner på stranden. Dock började mina ögonproblem på vägen dit. När vi gick längs strandpromenaden började det bara rinna och rinna ur ögonen. Som om jag grät floder, utan att ens vara ledsen. Just då var ögonen inte irriterade, men sen började det svida mer och mer. Efter ett tag fick Linnéa också problem och dagen efter denna så var vi hemma i princip hela kvällen och bara chillade. Vi fick senare reda på att det berodde på vägdammet som yrde upp på de lite större gatorna. Då vi var där i den torraste perioden var det extra mycket då och man kunde se på vissa bilar att de hade som en tjock sandliknande hinna.
 
Denna dag blev jag även solbränd på hela ryggen som ni kommer att kunna se på bilder här nedan. Detta var också första dagen vi var på vår favoritrestaurang Glaros. Det unika med denna restaurang var att den låg lite avsides, servitörerna var hur trevliga som helst och pratade en massa med oss. De hade väldigt god, vällagad mat och det var inte alls lika mycket folk där som på de andra som låg längs strandpromenaden, så man kunde sitta kvar i flera timmar om man ville (vilket vi gjorde). Redan efter första gången kom de ihåg våra namn! Ett riktigt toppenställe!


Filosofbänken som vi kallar den! Dagen innan hade vi värsta deeptalket där, om livet, rymden, osv! Myspys! <3


Försöker svalka de svidande ögonen, hehe... 


När jag ser denna bild så längtar jag såå mycket tillbaka!!! Åh, det var så härligt...


& flygplanen åkte rakt ovanför oss!

Min gullehöna! <3

En superlycklig Elin!


Liiiite röd kanske! Kan ju säga att det sved rätt rejält att ha något som tryckte på ryggen de kommande dagarna... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0