Santorini - dag 7 & 8

Dag 7 var alltså den sista hela dagen på Grekland. Vi solade på dagen & festade till lite på kvällen. Vi gick till en bar & just den kvällen var det karaokekväll. När vi gick in där sa vi båda "jag skulle aaaaaldrig ställa mig & sjunga karaoke sådär!!!". Ni kan ju gissa vad vi gjorde några cocktails senare om inte just det. Euphoria. Herre min skapare! Varför valde vi den, haha!? Jag stod i princip och skrattade mig igenom hela låten, det lät ju så vackert!! Hela situationen var egentligen skrattretande. 

Vi hade bestämt, duktiga flickor som vi är, att det inte fick bli alltför sent då vi skulle upp klockan sju-åtta dagen efter. Så vid tre skulle vi gå hem. När klockan var det så gick vi ut på strandpromenaden och bestämde oss för att ta en promenad innan läggdags. Efter ett tag gick vi förbi karaokebaren igen och då såg vi till vår stooora förtjusning att de hade börjat dansa där inne. Så då blev det inge sova i alla fall. Fnittriga sprang vi in och började dansa. Väl inne där inne träffade vi på två britter som vi umgicks med resten av natten/morgonen. Sen kom Elvis dit till vår stora förvåning, kul kul! Klockan var väl runt sex när vi drog därifrån. Mike, den ena killen glömde bort att lämna tillbaka sitt ölglas så det följde med till vårt hotell & det står nu i mitt vitrinskåp här hemma, haha! Bästa souveniren! 

Detta var även dagen då vi sa hejdå till våra kära Glaros-vänner, de med restaurangen som ni kanske kommer ihåg. Det var lite sorgligt då de var så trevliga. Men vi lovade att komma och hälsa på om vi besökte Santorini igen.
Denna sallad på bilden var även väääldigt god, även om den kanske inte ser så god ut.


Receptionen nedanför vår balkong.


<3 <3 <3


Klockan 06:55 - soluppgång

Som ni förstår blev det inte mycket till sömn den natten... & guud vad trötta vi var när vi skulle till flygplatsen. Ingen sömn + bakfylla = ingen bra kombination. Hann somna på de tio minuter vi satt på bussen till flygplatsen & sen däckade vi båda två i kön till incheckningen, då det tog flera timmar innan vi fick checka in. Till råga på allt det så var flyget några timmar försenat, så vi satt på den smockade flygplatsen på en liten bänk och halvsov/pratade med några Stockholmare.


Haha förstår inte hur jag lyckades med det där utan att känna det!??!?!


Det var sååå skönt att komma hem sen i alla fall, även om det var lite vemodigt att lämna Grekland. Kommer förevigt minnas denna underbara resa. Gud vad kul vi hade! Älskar dig Linnéa! Hade inte alls varit samma sak utan dig som sällskap! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0